Бокс біологічної безпеки 2 (II) класса "Біоном-maxi"

Бокс біологічної безпеки 2 (II) класса "Біоном-maxi"

 

Бокс біологічної безпеки 2-го класу для первинного захисту персоналу в повному виконанні з нержавіючої сталі

Устаткування, представлене в даному розділі, призначене для створення біологічної безпеки персоналу, продуктів та процесів в робочій зоні і навколишнєго середовища в медичних та подібних до них установах.
 
Необхідне фізичне контрольоване утримання і видалення частинок, що передаються повітряно-крапельним шляхом відбувається завдяки фільтрації через високоефективний фільтр (клас H13-H14, згідно EN1822).
 
Широке поширення боксів біологічної (мікробіологічної) безпеки знаходить в первинної захисту персоналу (їх робочих місць) в бактеріологічних, вірусологічних лабораторіях, медичних, фармацевтичних та інших установах для роботи з патогенними агентами і мікроорганізмами
 
Завдяки нагнітачу повітря з приміщення надходить в бокс через повітрозабірні решітки. Швидкість вхідного потоку на обладнанні з двома повітрозабірними решітками (рекомендована на передній решітці) повинна становити не менш 0,3 м / сек. Подане повітря проходить через основний НЕРА- фільтр, потрапляючи низхідним потоком в робочу зону. Наблизившись до робочого отвору приблизно на 10-18 см від робочої поверхні спадний потік «розділяється» на два потоки, один з яких може проходити через передню, а інший - через задню вхідну решітку.
 
В обладнанні де встановлена тільки передня решітка, швидкість (рекомендована) вхідного потоку повинна становити не менш 0,4 м / сек.
Вільні частинки, що утворилися всередині робочої зони, захоплені утворенним потоком повітря, виводяться на основний та випускний HEPA-фільтри.
 
Схеми потоків повітря боксів біологічної безпеки Біон-maxi можна побачити на наведених малюнках.
 

 
Схема повітряного потоку даного обладнання показана на малюнку:
Бокс биологической безопасности. Схемы потоков воздуха

 
Витяжна лабораторна шафа. Схеми потоків повітря

Після виготовлення лабораторного боксу проводиться його обов'язкова перевірка.
Докладні харакетристики і ціни на наше обладнання з нержавіючої сталі ви можете дізнатися у менеджера.
 
Доставка здійснюється транспортними службами в усі міста України: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Суми, Черкаси, Чернігів, Рівне, Полтава, Івано Франківськ, Вінниця, Львів, Одеса, Миколаїв, Хмельницький та інші міста.